İzmir Yastık Savaşı

  
Güzel ve öncü şehirlerimizden birinde yine çok güzel bir etkinlik oldu :) İzmirimizde uluslararası yastık savaşları gününde (3 nisan) çok eğlenceli bir yastık savaşı oldu. Boş zamanı olan, eğlenmek isteyen, yaşlı genç ayrımı olmaksızın herkes bu etkinliğe katıldı :))

   Basında çıkan haberlerin aksine hiçbir taşkınlık olmadı... Kavga eden kimse görülmedi, yastıklara taş kondu dedikoları yalan çıktı.. Güzel İzmirin medeni insanları yine tüm Türkiyeye insanlık ve ahlak dersi verdi. Yurt dışında bu etkinliklerin çok güzel olduğu ve ülkemizde olamayacağını düşünen ve söyleyen insanlara bunu yedirdi resmen. Gelişmiş ülkelerin şehirleri standardında olan İzmirde her türlü güzel organizasyonun olabileceğini düşünüyorum.

    Peki etkinlik nasıl başladı neler oldu sorularına gelecek olursak. Etkinlik amerikan futbolu takımının gösterisiyle başladı. Sonra takımlara ayrılmış yastık savaşçıları birbirlerine yastıklarla vurmaya başladı :)) Çıplaklar, doktorlar, kravatlılar vardı ve  ayrıca picheus takımı sitemizi temsil etti.

Bu güzel etkinliği belgelemek için bir çok fotoğrafçı buradaydı. İzmir foto club ekibi de buradaydı. Sitelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin facebook grubuna buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlikten bazı fotoğraflar:

 bu da picheuslar adına gamsız şirin yastığı :)
 Eros ve halkı
İzmirin Güzel Kızları :)