bu ne şimdi??

Daha dün sen değilmiydin sokaklarda yalın ayak dolaşan?? Ne zaman düştün kavgaya da üstün başın kan revan,bitap durumdasın.Böyle seslenmek hoşuma gidiyor kendi kendime.Köyün delisi misali, kendimi bazen ayna karşısın da konuşurken buluyorum.Eskiden derdim...eskiden dediğim lise döneminde.Şu üniversiteye bir başlasam ahh neler olacak.Ee başladım(afedersiniz ama)bi bok olmadı.Daha hala Fatih İstanbul'u fetih etmeye çalışırken,Mustafa Kemal Samsun'a çıkıyor.

Dün lisedeyim derken bugün üniversite son sınıfa geçmiş bulunmaktayım.Zaman denen ömür hırsızı ne çabuk geldi geçti hiç anlamadım.Şimdi aldı bir kpss telaşı.Aynı lise dönemi sanki..sadece sınavın ismi farklı.O gün öss,bugün kpss yani yesede yemesede:))Her yıl yapılan milyarlarca masraf sonrası annelerden şu sözcük çıkıyor.-Bizim çocuk öğretmenlik okudu ama ne yapsın,pazarda domates biber satıyor-.

Sözün utandırıcılığı yetiyor.

Aslına bakarsanız sarhoş kafa ile de bu kadar yazı çıkıyor.Beğenen okusun,beğenmeyen iyisini kendi yazsın.Sizin anlayacağınız canım kardeşlerim işimiz yarım takla bir baklaya kaldı.Yarım fatiha ile namaz kılan tarikatcılar kpss sorularını çalar.Gariban çocuklar Allahın rızıkı der pazarcılık yapar...

M.Keskin