Bir Kaynananın Kötü Sonu




Bu yazacağım hikayeyi mi desem, fıkrayımı desem, kişiler ve olaylar yaşanmış mı gerçekle yakından uzaktan alakası varmı bilmiyoruz. Ama beğenip güldüğüm bir yazı olduğu için burda yayınlamak istedim..

Üç tane damadı olan bir kaynana damatlarının onu sevip sevmediğini anlamak ister ve..

Bir gün büyük damatla gezmeye gider, sahilde gezerken denize düşer. Büyük damat durmaz hemen arkasından atlar ve kurtarır. Bir sonraki gün evin kapısında Peugeot 206 marka bir araba görür ve üstündeki notta “Teşekkür ederim” oğlum yazar.

Başka bir gün ortanca damat ile gezmeye çıkar ve nasılsa yine denize düşer. Ortanca damat hemen arkasından atlar ve kurtarır. Bir sonraki gün evin kapısında o da Peugeot 206 marka bir araba görür ve üstündeki notta “Teşekkür ederim damadım, Sevgili kayın validen” yazar.

Diğer gün küçük olan ile sahile gezmeye çıkar (Hepde çıkıyorlar bu kaynananın amacı farklı sanırım damatlarla gezip durması bir garip denize düşer(!) küçük damat yerinden kıpırdamaz. Hakettiğini düşünür. Bir sonraki gün evin kapısında Porsche Carrera Gt son model araç görür. Üstündeki notta ise “teşekkür ederim sevgili damadım Sevgili Kayınpederin” yazar.